زندگینامه مرحوم محمد امینی پینوندی

ساخت وبلاگ

زندگینامه مرحوم محمد امینی منتشره در روزنامه رسالت- هشتم تیرماه سال 1373

در سال 1342 پسری پا به عرصه وجود گذاشت که پدر روحانی او مرحوم حجت الاسلام یزدان امینی نام آن کودک را محمد نهاد. پدر محمد که خود از روحانیون مبارز و انقلابی در خط امام در خطه رودسر گیلان بود و از آغاز طلبگی مبارزه بر ضد رژیم سلطنتی را سرلوحه کار خود قرار داده بود، بارها توسط عوامل طاغوت مورد اذیت و آزار قرار گرفت و در سال 1342 نیز دور از زن و فرزند زندان ستمشاهی را تجربه کرد. محمد همچنان در فضای انقلابی و معطر چنین خانواده ای رشد می کرد و روحیه مبارزه را از پدر می آموخت تا آنجا که در دوران تحصیل در مدرسه بارها پدرش را احضار می کنند و می گویند تعلیماتی که به فرزندش داده است سبب اخراج او از مدرسه خواهد شد.

 محمد در سال 1360 پس از گذر از دوران اولیه انقلاب به همراه خانواده برای بهره گیری بیشتر و بهتر و تنفس در فضای شهری انقلابی یعنی قم عازم آن شهر می شود و مطالعات مذهبی و سیر در آثار شهید مطهری را به عنوان غذای فکر سرلوحه برنامه خود قرار می دهد. محمد پس از آشنایی با کتب استاد مصباح یزدی با موسسه  در راه حق آشنا می شود و در حد توان فکری اش از برنامه های دینی آن موسسه بهره می گیرد. محمد به دلیل روحیه هنری اش مطالعه قصه و شعر را پی می گیرد و ذهن خلاقش را در وادی ادبیات داستانی و شعر پرورش می دهد و چون با مجله آینده سازان همکاری داشته است آن مجله اشعار او را به چاپ می رساند و این زمانی بود که محمد در دبیرستان شهید صدر قم در سال چهارم دبیرستان تحصیل می کند و کنار تحصیل در انجمن اسلامی مدرسه به عنوان یک عنصر فکری و کتابخوان فعالیت می کند. بسیاری از همفکران و دوستان او در این ایام در جبهه جنگ به شهادت می رسند که از جمله دوستان صمیمی او شهید مجید زین الدین بود. محمد پس از مدتی به علت روحیه عقیدتی حماسی و فرهنگی اش جذب سپاه قم می شود و به عنوان نیرویی موثر در روابط عمومی و اداره عملیات سپاه به خدمت می پردازد و صادقانه و عاشقانه در حفظ امنیت شهر تلاش می کند. در سال 1363 پس از قبولی در رشته ادبیات فرانسه وارد دانشگاه فردوسی مشهد می شود و در سال 1368 پس از فراغت از تحصیل دانشگاهی به موطن خویش یعنی رودسر باز می گردد و در سپاه گیلان مشغول خدمت می شود. او علاوه بر فعالیت نظامی با حوزه هنری در گیلان نیز همکاری نزدیکی را آغاز می کند. در سال 1369 به دعوت ستاد مشترک سپاه به تهران می آید و در اداره اطلاعات سپاه مشغول خدمت می شود و تا پایان زندگی در این بخش به خدمت ادامه می دهد و به عنوان کارشناس فرهنگی اجتماعی در کنار دوستان سپاهی اش خدمات صادقانه ای را ارائه می نماید. در مدت اقامت خود در تهران و در راستای مقابه با تهاجم فرهنگی در زمینه ادبیات قلم می زند و با روزنامه رسالت نیز همکاری می کند.

 از مرحوم محمد امینی چهار فرزند باقی مانده است. ما ضمن گرامی داشت خاطره این هنرمند متعهد، علو درجاتش را از ایزد منان مسئلت داریم و برای بازماندگانش صبر و اجر طلب می کنیم.

                                                                    روحش شاد و یادش جاودان  

باغ پدری ...
ما را در سایت باغ پدری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : baghepedario بازدید : 46 تاريخ : دوشنبه 27 آبان 1398 ساعت: 12:41